
عسل کُنار
خواص عسل کنار
سالها است که جهان پزشکی در حال تحقیق روی ترکیبات طبیعی مختلفی است که کرهی زمین در اختیارمان قرار داده است و عسل در بین این ترکیبات اعتبار بسیار خوبی به عنوان یک دارو کسب کرده است. فقط باید بدانیم برای چه بیماریهایی، در چه خلوص و ترکیبی باید از عسل استفاده کنیم. بقیهي کار بر عهده بدنمان خواهد بود.
بعضی از انواع عسل ۷۵ الی ۱۵۰ میلیگرم ویتامین ث به ازای ۱۰۰ گرم و بعضی دیگر کمتر از ۵ میلیگرم ویتامین ث به ازای هر ۱۰۰ گرم دارند. یافتههای تحقیقاتی نشان میدهند عسلهای تیرهتر خواص آنتیاکسیدانی بیشتری دارند. در محیط آزمایشگاهی، فعالیت آنتیاکسیدانی عسل کنار صعودی، شدت زیادی داشت.
در تحقیقی با نام «تضعیف فشار اکسایشی ناشی از CCI4 و مسمومیت هپاتونفرو با استفاده از عسل کنار صعودی در موشها» که در سال ۲۰۱۳ در مجلهي «درمانهای مکمل و جایگزین بر اساس شواهد» و توسط محمد الیحیا، رمزی موتانا، منصور السعید و دیگر همکارانشان منتشر شد، عسل کنار مورد بررسی قرار گرفت تا فعالیت آنتیاکسیدانی و محتویات فاونیک و فلاونوئید آن تشخیص داده شود.